pühapäev, 22. november 2015

Lukuga kosmeetika kotid/ Zippered pouch

Oktoobri alguses käisin Tallinnas JUKI koduõmblusmasinate töötoas, kus valmis sai õmmeldud lukuga kosmeetika tarvete kott. Paberi peal juhendit ei olnud, kuid õpetaja näitas kõik tegevused ette ja nii saigi kotike valmis. Peale saime tikkida ka selle inimese nime, kellele kotike mõeldud oli.
Mulle hakkas see kotike aga nii väga meeldima, et soovisin veel mõned õmmelda. Võtsin siis esimeselt kotilt mõõdud ja lõike ning valmis sai 12 ilusat kotti.
Õmblemine läks kenasti ja olen väga rahul- nüüd võivad Jõulud tulla- mul on, mida kinkida :D

Mõnedel on veel nõuka-ajast Kreenholmi kangad, mida mul on väikeses koguses- just selline paras tükk, et annaks kosmeetika koti välja :D
Kahju ainult, et ei tea täpset aasta arvu.

Kanga-näidised lähemalt:


SUMMARY:
In early October, I went to Tallinn into JUKI sewing workshop, where we made sewn zippered cosmetic pouch. Instructions were not on paper, but the teacher showed all the necessery activities for the sewing this pouch. In addition, we also embroidered the name of the person to whom the pouch was designed.
But for me, I started to like pouch so much I wanted to sew some more. I took dimensions from the bag  and started to sew, and got ready 12 beautiful bags.
I am very satisfied- now Christmas can come- I have gifts to give away: D

2 kommentaari: